Het verhaal van Wendy (32)

“De afgelopen jaren worstelde ik met verschillende vragen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Ik zocht hulp en ben met kleine stapjes uit een diep dal gekropen. Het was voor mij al lang duidelijk dat ik niet wou terugkeren naar de drukkerijwereld. Maar wat moest ik dan wel doen? In overleg met mijn coach besloot ik om loopbaanbegeleiding te volgen bij Inzicht.

Mijn begeleidster stimuleerde me om naar mijn positieve punten te kijken. Ze gaf me de mogelijkheid om zelf dingen aan te brengen en aan te geven wanneer ik met iets niet akkoord was. Uit vele gesprekken en opdrachten bleek dat een job in de sociale sector echt iets voor mij is. Eindelijk vond ik iets om verder op te bouwen. Ik volgde de vooropleiding social profit. Na een stage bij mensen met een mentale beperking was het duidelijk dat dit werk mij veel energie geeft. Binnenkort start ik met de eenjarige opleiding leefgroepenwerking.

  • Binnenkort start ik met de eenjarige opleiding leefgroepenwerking. Als ik begin 2016 afstudeer, kan ik als opvoedster aan de slag.

    Wendy